[Grafika] [WebTip] [Fotografování] [Galerie] [MujMac] [Printing]
  Redakce: info@builder.cz   Inzerce: reklama@grafika.cz

Diskuzní forum: JavaScript

Téma diskuze: konference o Javascriptu a příbuzných tématech

Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí)
TinyMCE a načtení obsahu
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: dj-phaser (IP uloženo)
Datum: 04. 02. 2010 15:25

Dobrý den,

Potřeboval bych pomocí javascriptu (jquery) vložit při události onchange jiný obsah do tinymce.

Mělo by to vypadat takto: načte se mi nějaký obsah do tinymce, když vyberu jinou položku v select boxu, tak se obsah tinymce aktualizuje. Jde mi hlavně o to, jak zaměřit objektově obsah toho okna tinymce.

Tinymce se vkládá do stránky na základě idéčka v textarea, nicméně poté co se tinymce vloží na stránku se obsah tinymce načte do iframu. A když potřebuji pomocí $('xxx') zaměřit ten element tinymce, kde je obsah, tak se mi to nedaří. Můžete mi prosím dosadit za to "xxx" prvky jak bych to měl zaměřit, jestli to vůbec jde, když je tam ten iframe.

Dík.

Re: TinyMCE a načtení obsahu
Vloženo uživatelem: qwejkl - uživatel již zaslal 275 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 13:23

Obsah editoru je v innerHTML BODY toho iframe.

Ale na vytažení nebo nastavení obsahu editoru má TinyMCE vlastní API funkce:

http://tinymce.moxiecode.com/js/tinymce/docs/api/index.html#class_tinymce.Editor.html-getContent
http://tinymce.moxiecode.com/js/tinymce/docs/api/index.html#class_tinymce.Editor.html-setContent

Vaše jméno: 
Váš e-mail: 
Předmět: 

:-)  :-(  ;)  :D  :S  spatne  dobre  bold  italic  email  citace  odkaz  obrazek 
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:

Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou js [a] builder.cz.
Podrobný návod jak se k odběru zpráv e-mailem přihlásit naleznete v tomto návodu.

Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost.

info@builder.cz
Vydává Grafika Publishing, s.r.o.
Copyright (c) 1997-2005 Všechna práva vyhrazena
Pro diskuzní fóra využíváme software z phorum.org