|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: Visual C++Téma diskuze: Visual C++, ATL, MFC a ostatní věci související s programováním ve Visual C++, včetne práce s tímto vývojovým prostředímTip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) DEBUG vs RELEASE
Vloženo uživatelem: mdusek - uživatel již zaslal 32 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 03. 12. 2009 23:02
Zdravím všechny, mám aplikaci ve visual c++ (VS 2008), která suprově funguje v debug verzi, ale když ji přeložím v release, nefunguje část programu (bude to asi nějaká hloupost, ale jak odchytit chybu v release verzi, když debug je OK...? Poradí mi někdo ? ![]() Re: DEBUG vs RELEASE
Vloženo uživatelem: JiriValerian (Jiří Valerian) - uživatel již zaslal 12524 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 03. 12. 2009 23:31
mdusek Napsal:
------------------------------------------------------- > Zdravím všechny, mám aplikaci ve visual c++ (VS > 2008), která suprově funguje v debug verzi, ale > když ji přeložím v release, nefunguje část > programu (bude to asi nějaká hloupost, ale jak > odchytit chybu v release verzi, když debug je > OK...? Poradí mi někdo ?
Doporučuji k prostudování článek viz odkaz. Debug vs. Release http://www.zezula.net/cz/prog/debug_vs_release.html Je to sice popsáno zejména ve vztahu k Visual C++ verze 6.0, ale řada věcí je tam platná i ve vztahu k pozdějším verzím. Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou vc [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |