|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: Visual C++Téma diskuze: Visual C++, ATL, MFC a ostatní věci související s programováním ve Visual C++, včetne práce s tímto vývojovým prostředímTip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) "konfigurace aplikace není správná"
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Prott (IP uloženo)
Datum: 23. 09. 2008 10:58
Dobrý den,
narazil jsem na docela vážný problém a to: aplikace vytvořená a kompilovaná ve Visual C++ .net 2005 hlásí (na PC bez Visual C++) chybu "Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná.". VC++ Redistributable jsem zkoušel jak 2005 (se SP1 i bez - instalace tohoto končí bez potvrzení .. nejsem si jistý, zda je opravdu nainstalován), tak 2008. Net Framework také (2 i 3). Program "Dependency Walker" vykazuje chybu s knihovnou MPR.dll (i když jí přiložím přímo k programu). Kdyby někdo veděl o možném způsobu řešení, byl bych mu velmi vděčný, pokud by mi poradil. Re: "konfigurace aplikace neni spravna"
Vloženo uživatelem: LadislavZezula (Ladislav Zezula) - uživatel již zaslal 9 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 23. 09. 2008 11:17
> narazil jsem na docela vážný problém a to: > aplikace vytvořená a kompilovaná ve Visual C++ .net 2005 hlásí (na > PC bez Visual C++) chybu "Spuštění této aplikace se nezdařilo, > protože konfigurace aplikace není správná.". VC++ Redistributable http://www.zezula.net/cz/prog/vs2005_crt_dll.html L. Příspěvek zaslán emailem Re: "konfigurace aplikace není správná"
Datum: 23. 09. 2008 13:52
Děkuji, avšak poté se dostávám k chybě:
'/MTd' and '/clr:pure' command-line options are incompatible Bez /clr či /clr:pure se program nezkompiluje (managed targeted code requires a '/clr' option). Re[2]: "konfigurace aplikace neni spravna"
Vloženo uživatelem: LadislavZezula (Ladislav Zezula) - uživatel již zaslal 9 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 23. 09. 2008 13:59
> Děkuji, avšak poté se dostávám k chybě: > '/MTd' and '/clr:pure' command-line options are incompatible > Bez /clr či /clr:pure se program nezkompiluje (managed targeted code requires a '/clr' option). Na cilovy pocitac musis nainstalovat .NET framework. Evidentne musim ten clanek updatnout. L. Příspěvek zaslán emailem Re: "konfigurace aplikace není správná"
Datum: 23. 09. 2008 14:03
Jak jsem již psal - framework mám nainstalovaný (odzkoušeno s 2 i 3). Re: "konfigurace aplikace není správná"
Datum: 23. 09. 2008 16:40
Problém vyřešen. Re: "konfigurace aplikace není správná"
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: PRXman (IP uloženo)
Datum: 05. 12. 2009 16:18
Mohol by som sa spytat ako? Dakujem. ![]() Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou vc [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |