|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: PhpTéma diskuze: Skriptovací jazyk nejen pro web. Dotazy na nastavení serverů a mod_rewrite směrujte do fóra Webservery.Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) gigaserver.cz - ne/doporucite?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Marek 3 (IP uloženo)
Datum: 08. 02. 2010 22:15
Zdravim, shanim nejaky solidni hosting pro jedny webovky neziskovky. Narazil jsem na gigaserver.cz a jejich tarif za 10kc/mesic (100MB, PHP, MySQL...) popravde me trochu ta cena udivuje ale zase si rikam proc ne? Zajimalo by me zda s nimi mate nekdo osobni zkusenost. Pokud ano prosim podelte se Diky.
PS: dal jsem to sem protoze ty webovky budou v PHP a obavam se ze i v jinych vlaknech by to bylo OT (stejne jako asi i tady), na zadne jine forum nechodim, tak se omlouvam... Re: gigaserver.cz - ne/doporucite?
Vloženo uživatelem: komplikator (Jiří kocman) (IP uloženo)
Datum: 08. 02. 2010 23:07
No, stačí se podívat na cenu. Jestliže za jeden server na páteři dáš cca 2000 bez daně za měsíc, muselo by být takových zákazníků 200 aby vůbec zaplatili náklady na provoz stroje. A dle mého je tento počet limitní pro provoz serveru. Navíc k tomu tvrdit že se jedná o neomezený provoz... Z toho si snad člověk umí udělat závěry sám. Neříkám že by to mělo být něco absolutně nefunkčního, ale očkekávat v té ceně jakoukoli rozumnou službu (bavím se zde hlavně o supportu) rozhodně nejde. Před nějakým tím rokem jsem tam měl jednu doménu (byla to výhra v soutěži). Domluva s podporou byla vcelku na dlouhé lokte a získal jsem pocit že to dělají jen dva lidi (ti prostě nemohou dělat kvalitní 24/7 podporu). Smluvní podmínky obsahují pokuty ze strany zákazíka, nikde se ale nehovoří o pokutách pokud svou povinnost nedodrží poskytovatel. Toto je dle mého velký problém Taky je zajímavě popsán VIP hosting. "Provozovatel na jednom serveru zdržuje maximálně 40 funkčních domén." Jednak když budu mít k doméně 40 aliasů, získám vlastně managed server. Myslel na to provozovatel, nebo myslel 40 zákazníků? Bude dodržovat tuto podmínku? Jak si ji můžu ověrit? Druhak u VIP hostingů bych očekával číslo tak max 5... Příspěvek zaslán emailem Re: gigaserver.cz - ne/doporucite?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Marek 3 (IP uloženo)
Datum: 10. 02. 2010 08:25
Dekuji za fundovany nazor, mohl bych tedy poprosit o doporuceni nejakeho kvalitniho (v dane cenove relaci) hostingu? Rekneme neco kolem 50kc/mesic. Jak jsem jiz psal je to pro jednu malou neziskovku a penez nemaji... diky. Re: gigaserver.cz - ne/doporucite?
Vloženo uživatelem: sniper - uživatel již zaslal 2 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 10. 02. 2010 09:32
koukni na websupport.sk, jsem u nich nekolik let a nemam s nima problem Příspěvek zaslán emailem Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou php [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |