|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: PhpTéma diskuze: Skriptovací jazyk nejen pro web. Dotazy na nastavení serverů a mod_rewrite směrujte do fóra Webservery.Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) SESSIONS a přesměrování
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Petr6434 (IP uloženo)
Datum: 27. 01. 2010 19:50
zdarvím..prosím Vás už mám na sebe vztek.. mám jednoduché skriptíky pro příhlášení do aplikace a nechápu proč na lokálu mi vše funguje ale po nahrání na server NE. Problém nastane v tom že při nastavení SESSION a použidí funkce header() mi prostě relace zmizí. ( na loklu se tak neděje..nevíte co dělášm špatně?? děkujiRe: SESSIONS a přesměrování
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: jklasdf (IP uloženo)
Datum: 27. 01. 2010 20:28
Máš v header jednoduchou adresu bez www?:
header("location: neco.php"); Re: SESSIONS a presmerovani
Vloženo uživatelem: vit.peprnicek (IP uloženo)
Datum: 27. 01. 2010 20:38
Napada me vic duvodu co by to mohlo delat presmerovani na jinou (sub)domenu (treba z example.com na www.example.com) na locale mas v php.ini automaticky start session a na serveru ne kdysi me delalo problem session nejake rozsireni pro ff od skype zkus si na kazde strance vypsat $_SESSION. A zapni si vypis vsech chybovych hlášek. Třeba je chyba jinde. Petr6434 napsal(a): > zdarvím..prosím Vás už mám na sebe vztek.. mám jednoduché skriptíky pro příhlášení do aplikace a nechápu proč na lokálu mi vše funguje ale po nahrání na server NE. Problém nastane v tom že při nastavení SESSION a použidí funkce header() mi prostě relace zmizí. ( na loklu se tak neděje..nevíte co dělášm špatně?? děkuji> Příspěvek zaslán emailem Re: SESSIONS a přesměrování
Datum: 27. 01. 2010 20:53
na jinou domenu nepřesměrovávám či subdoménu
když si vypisuju na každé stránce tak tamkde přiřadím session hodnotu tak tak se vypiče v pohodě. na jiné už prostě ne..zmizí. ((
jak mám zapnout výpis chyb když server není muj.... fakt nevím.. ( i tak vám děkuji
Re: SESSIONS a přesměrování
Vloženo uživatelem: Kevujin - uživatel již zaslal 465 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 27. 01. 2010 21:06
nejsou zapnutý register globals na serveru? ----- realita.tv Re: SESSIONS a přesměrování
Datum: 27. 01. 2010 21:20
www.mmso.cz/admin/info.php
mužete se podívat na nastavení servertu..mě užs eto všehcno vzteky mlží (Re: SESSIONS a přesměrování
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: jklasdf (IP uloženo)
Datum: 27. 01. 2010 22:04
Kdysi jsem měl se session problém:
Načítal jsem do session proměnnou $_post["promnena"]. Po přesměrování bylo session prázdné (nebylo se zapnutým register globals). Vyřešil jsem to tak, že jsem dal přesměrování před načtení $_post-proměnné do session: if ($presmerovat == true) header("location: neco.php"); $_session["promnena"]=$_post["promnena"]; Re: SESSIONS a presmerovani
Vloženo uživatelem: spaze - uživatel již zaslal 288 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 29. 01. 2010 16:26
Nazdar bazar, 29.1.2010 16:25 odpovídám na to, co Petr6434 napsal(a) 27.1.2010 19:51: > zdarvím..prosím Vás už mám na sebe vztek.. mám jednoduché skriptíky > pro příhlášení do aplikace a nechápu proč na lokálu mi vše funguje > ale po nahrání na server NE. Problém nastane v tom že při nastavení > SESSION a použidí funkce header() mi prostě relace zmizí. (Zkontroluj si, jestli se posila session id tam a zpatky, jestli jsou ulozeny v cookies a spol. Zjistis to treba pres enjakou debug proxy. -- The scariest thing about Jurassic Park was that the control systems were Unix. Příspěvek zaslán emailem Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou php [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |