|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: PowerBuilderTéma diskuze: Diskuze o vývojovém prostředku Power BuilderTip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) programátor powerbuilder
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: wedder (IP uloženo)
Datum: 06. 01. 2010 05:46
sháním programátora na powerbuilder, jedná se o rozšíření sw, který je v pb napsaný, do kterého se několik let nezasahovalo a jsou v něm potřeba jen drobné úpravy, zdrojové soubory mám, kontaktujte mne prosím na wedder@seznam.cz, díky Re: programátor powerbuilder
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Jiří Ptáček (IP uloženo)
Datum: 18. 01. 2010 17:55
Dobrý den,
jsme sesterská společnost firmy Sybase, poskytujeme služby mj. i programátory Sybase PB. Můžete mne kontaktovat a můžeme se domluvit ohledně poskytnutí našeho PB programátora formu bodyshopu nebo na konkrétní projekt. Děkuji. S pozdravem Jiří Ptáček Professional Services Director Anywhere s.r.o. Jaselská 6, 160 00 Praha 6 tel: +420 246 027 035 fax: +420 246 027 003 mobil: +420 724 539 931 email: jiri.ptacek@anywhere.cz web: www.anywhere.cz Re: programátor powerbuilder
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Martin Šlitr (IP uloženo)
Datum: 28. 01. 2010 16:34
Dobrý den,
pokud by bylo možná spolupráce na ŽL, můžeme se dohodnout. Práce na projektech v PB: ČSOB - Capitol (PB8, PB11), ČSOB - ATGSM(PB11), Česká spořitelna - ISPV(informační systém podpisových vzorů, PB9). Děkuji za odpověd´ Martin Šlitr mobil: +420724810222 email: martinslitr@seznam.cz Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou pb [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |