[Grafika] [WebTip] [Fotografování] [Galerie] [MujMac] [Printing]
  Redakce: info@builder.cz   Inzerce: reklama@grafika.cz

Diskuzní forum: Java

Téma diskuze: Programovací jazyk Java. Pro javascript existuje vlastní diskuzní forum.

Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí)
projekt virtualni sítě
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: kev (IP uloženo)
Datum: 08. 02. 2010 14:53

Dobrý den,
pokusím se vám co nejpochopitelněji příblížit můj problém.
Snažím se o vytvoření jednoduché aplikace pro virtuální model sítě v netbeans.
Můj problém spočívá v tom, že nevím jak zapsat, že chci při kliknuti na tlačítko(například buuton1) a chci aby došlo k vitvoření nějakého objektu(nejlépe klasický panel,nebo tabulka) na záladním panelu, a také aby se zálkadní panel rozšiřoval při přidání více víše zmíněných menších panelů, nebo tabulek podle potřeby. Zároveň nevím jak nadefinovat rozmery techto panelů(chci, aby rozměry byly pro všechny stené)
doufám že jsem svůj problém podal v pochopitelné podobě a předem děkuji za rady.

Vaše jméno: 
Váš e-mail: 
Předmět: 

:-)  :-(  ;)  :D  :S  spatne  dobre  bold  italic  email  citace  odkaz  obrazek 
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:

Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou java [a] builder.cz.
Podrobný návod jak se k odběru zpráv e-mailem přihlásit naleznete v tomto návodu.

Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost.

info@builder.cz
Vydává Grafika Publishing, s.r.o.
Copyright (c) 1997-2005 Všechna práva vyhrazena
Pro diskuzní fóra využíváme software z phorum.org