|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: JavaTéma diskuze: Programovací jazyk Java. Pro javascript existuje vlastní diskuzní forum.Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Vloženo uživatelem: minovec - uživatel již zaslal 70 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 08:47
Zdravim,
mam takyto (trivialny) problem a neviem ako z toho, moze mi nekdo poradit? Okrem toho ako docielim to, aby premenna zaznam v hlavicke bola uz nejak nastavena pokial si zavolam metodu metoda bez parametru? ide to vobec? (obdoba javascriptu Integer zaznam=0) public void metoda (Integer zaznam)
{
...
new Thread(new Runnable() {
public void run() {
try {
//tu potrebujem pracovat z premennou zaznam ktora je v hlavicke
//a neviem ako tomu docielit Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Vloženo uživatelem: judovana - uživatel již zaslal 1224 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 08:53
void metoda (Integer zaznam) -> void metoda (final Integer zaznam) a pak pracuj s jeji kopii.
Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Vloženo uživatelem: Alpedar - uživatel již zaslal 184 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 09:05
Nebo si udelej neanonymni implementaci Runnable a bud ji dej do konstruktoru parametr, ci ji dej propertu (kterou ale naplnenis pred startem)
a doufam ze to polykani vyjimky je v tvem pripade jen v ramci setreni mista na foru. Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Datum: 05. 02. 2010 09:05
jo moc dik, ja som uplne blbej.... final Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Vloženo uživatelem: judovana - uživatel již zaslal 1224 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 10:18
ta neanonymni implementace je ale mnohem hezci. Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Vloženo uživatelem: finc - uživatel již zaslal 272 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 10:20
To by me zajimalo, co pouzivas za IDE. Co jsem koukal, tak treba v NetBeans me primo-neprimo rika: "Nemuzes pracovat s danou promenou, oznac ji jako final"
Re: Jak si podsunut premennu s hlavicky metody do vlakna?
Datum: 05. 02. 2010 13:15
jj pracujem v netbeans, preto som sa klepol ze som uplne blby, ved mi to same IDE povedalo Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou java [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |