|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: JavaTéma diskuze: Programovací jazyk Java. Pro javascript existuje vlastní diskuzní forum.Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) seřazení dat v tabulce
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Jki (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 07:30
Ahoj.
Potřeboval bych seřadit data v tabulce. U tabulky mám nastaveno setAutoCreateRowSorter(true) a setRowSorter(tabRS), kde tab RS je tato třída: public class TableRS extends TableRowSorter<TableModel> {
public TableRS(TableModel model) {
super(model);
}
@Override
public Comparator<?> getComparator(int column) {
return new ComparatorRS();
}
class ComparatorRS implements Comparator<Object> {
public int compare(Object o1, Object o2) {
return 0;
}
}
}Problém je ale v tom, že bych potřeboval řadit podle více sloupečků v tabulce. Metoda compare(Object o1, Object o2) porovnává dva Stringy, které jsou v buňkách tabulky, ale pokud by tyto dva Stringy byly stejný potřeboval bych, aby se porovnávalo podle jiných dvou sloupečků v tabulce. Poradil by mi někdo jak na to? Díky Re: seřazení dat v tabulce
Vloženo uživatelem: judovana - uživatel již zaslal 1227 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 09:03
poslat si do TableRowSorter v konstruktoru model te tabulky v komparatoru pak ridit podle chteneho sloupecku. Re: seřazení dat v tabulce
Vloženo uživatelem: Mi.Chal - uživatel již zaslal 9503 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 05. 02. 2010 09:04
Jki Napsal:
------------------------------------------------------- > Problém je ale v tom, že bych potřeboval řadit > podle více sloupečků v tabulce. Metoda > compare(Object o1, Object o2) porovnává dva > Stringy, které jsou v buňkách tabulky, ale pokud > by tyto dva Stringy byly stejný potřeboval bych, > aby se porovnávalo podle jiných dvou sloupečků v > tabulce. obecne se to dela tak, ze spocitas o1.field1.compare(o2.field1), pokud je to rozdilne, tak mas vysledek, pokud ne, tak spocitas o1.field2.compare(o2.field2) a to muzes opakovat tolikrat, kolik ruznych kriterii chces pouzit. Pro vkladani kodu slouzi tag Code. ________________________________________________ Odpovedi na nejcastejsi zdejsi otazky najdete na http://www.4itdevelopers.net/faq_at_builder.aspx Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou java [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |