|
[Grafika]
[WebTip]
[Fotografování]
[Galerie]
[MujMac]
[Printing]
|
|||||||||
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
Diskuzní forum: JavaTéma diskuze: Programovací jazyk Java. Pro javascript existuje vlastní diskuzní forum.Tip: nemáte rádi v textu smajlíky? Ruší vaše zdrojové kody? Vypněte si je! (Moje nastavení / Nastavení soukromí) Klikaci UML editor
Vloženo uživatelem: Behnil - uživatel již zaslal 107 příspěvků (IP uloženo)
Datum: 23. 09. 2009 17:58
Ahoj,
chci se zeptat zda mate nekdo nejaky napad jak udelat klikaci editor (neco jako UML). Proste zobrazit obdelnicky, mezi nimi relace, se vsim libovolne posunovat..Samozrejme nechci kod, jen napad jak byste na to sli. Diky ![]() Re: Klikaci UML editor
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Helloworldista (IP uloženo)
Datum: 23. 09. 2009 18:23
Re: Klikaci UML editor
Datum: 24. 09. 2009 10:37
Presne to jsem si myslel, jeste nejake jine napady? Jinak diky.. Re: Klikaci UML editor
Datum: 29. 09. 2009 16:16
Nebo jeste jedna otazka GEF nebo GMF? Re: Klikaci UML editor
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Helloworldista (IP uloženo)
Datum: 30. 09. 2009 20:19
Klidně zkus gmf, i k gefu bys potřeboval nějaký model,v eclipsu se na to používá emf a gmf to spojilo. Uvidíš jak moc budeš potřebovat vygenerovaný kód měnit. Re: Klikaci UML editor
Datum: 03. 02. 2010 12:35
Existuje jeste nejaka alternativa k Eclipse GEF knihovne? Napriklad neco nad Swingem, nebo nejaka knihovna pro NetBeans?
Ten GEF je super, i kdyz pomerne "heavy-weight". Jde mi o to, ze mam prozkoumat moznosti vytvareni grafickych editoru v Jave a krome GEF/Draw2D/Zest a GMF jsem nic jineho nenasel. Diky Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou java [a] builder.cz. Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru Builder.cz. Redakce ani provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost. |